Binnen- en buitenschilderwerk

Berens_03Binnenschilderwerk

Praktisch én mooi. 

Natuurlijk heeft binnenschilderwerk een praktische functie:  het beschermt uw houtwerk. Vergeet niet dat de luchtvochtigheidsgraad in uw woning hoog kan zijn. Let maar eens op de condensvorming  op uw ramen. Vocht tast uw houtwerk aan. Dit is een van de vele redenen om het schilderwerk in uw woning goed te beschermen.
Binnenschilderwerk heeft meer dan alleen een praktische waarde. Met de juiste kleuren en materialen creëert u een persoonlijk interieur. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Berens_02En er valt heel wat te kiezen, denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Lichte of donkere tinten
  • Alle soorten muurverven
  • Mat, zijde- of hoogglans
  • Alle soorten behang
  • Kalkverven
  • Orac moderne of klassieke ornamentlijsten
  • Contrastkleuren
  • Strakke muren of structuur
  • Etc.

Buitenschilderwerk

Strak in de lak

landhuis1

Een huis of kantoor wat strak in de lak zit heeft een verzorgde uitstraling. Natuurlijk wilt u die zo lang mogelijk behouden. Dit bereiken we met een goede voorbereiding, a-kwaliteit materiaal en moderne technieken. We besteden veel aandacht aan de voorbereidende werkzaamheden, zoals ontvetten, schuren, kitten, repareren en plamuren. Bij het schilderen gebruiken we alleen hoogwaardige verven, lakken en gereedschappen. We passen onze eigen moderne werkwijze toe. Samen zorgt dit voor zeer strak en duurzaam schilderwerk wat erg lang mooi blijft.

Buitengevels:

Zijn de gevels van uw pand geschilderd, dan komt daar heel wat bij kijken. Zomaar overschilderen zonder een goede voorbehandeling kan grote negatieve  gevolgen hebben.
Wij inspecteren de verflaag grondig op onder meer:  hechting, vocht, ondergrond, vuilaanhechting en eventuele begroeiing met algen en mossen. 
Samen met onze verftechnisch adviseur kunnen we u een passend verfsysteem aanbevelen.

Reinigen:

Het reinigen van gevels is van groot belang. Als dit niet goed gebeurt kan de nieuwe verflaag gaan bladderen en hebben algen vrij spel om door te groeien. Na het reinigen worden de gevels ingespoten (of geïmpregneerd) met een algen en mossen dodend middel. Met de juiste voorbereidingen gaat de buitenmuurverf minimaal tien jaar mee. Berens Schilderwerken geeft u daar de garantie voor.

Berens_13

Topconditie:

Na een grote schilderbeurt wilt u uw woning uiteraard zo lang mogelijk in topconditie houden. Wij kunnen u een onderhoudsplan aanbieden, geheel afgestemd op uw criteria en wensen ten aanzien van het onderhoud van uw pand. Met ons onderhoudsplan blijft uw woning tot wel tien jaar beschermd.

 

Uw reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s